Olympia gymvereniging Leende

TURNEN - JAZZDANS - GYM

Om te bepalen of je lid wil worden van een sportclub, in dit geval Olympia Dansen/Gymen/Turnen, wil je wellicht eerst een indruk krijgen. Je wil een keer komen kijken en/of een proefles nemen. Bij G.V. Olympia is beide mogelijk. 

Kijken: het is altijd mogelijk om via deze website onder het kopje "aanbod" te kijken wanneer welke lessen zijn. Je bent vrij om zonder vooraankondiging te komen kijken naar een les naar wens. Je kunt vrij de gymzaal inlopen en je geeft even aan bij de betreffende  leiding van de les dat je een keer (of meerdere keren) komt kijken. Je krijgt dan een korte toelichting op de les en kunt vanaf de bank de les bekijken.

Proefles: een proefles nemen is ook mogelijk. Belangrijk daarbij is te weten dat we als vereniging te maken hebben met een verzekering voor leidinggevenden en de deelnemers gesteld door de sportbond KNGU.  Wil je meedoen met één of twee proeflessen stuur dan vooraf een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Daarbij dienen onderstaande gegevens vermeld te worden:

* Naam

* Adres (straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats)

* Geboortedatum

 * IBAN nummer.

* Telefoonnummer.

* E-mailadres.

De ledenadministratie zal dan z.s.m. een bevestiging sturen, waarna je mee kan doen aan één of twee proeflessen. 

Indien je besluit om géén lid te worden, dan graag dit ook direct na de proefles(sen) doorgeven aan de ledenadministratie. Anders zullen we genoodzaakt zijn om de gemaakte kosten alsnog in rekening te brengen. Graag aandacht hiervoor. Bij voorbaat dank.

Voor iedereen die hiervan gebruik gaat maken: Veel kijk- en sport/beweegplezier!